Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

Híreink

2018-01-16

Péniszünk sorsa szex nélkül....

Péniszünk sorsa szex nélkül.... Szerinted mi történik a pénisszel több szexmentes nap után? Bizonyára hallottak már férfit arról panaszkodni, hogy milyen egészségtelen is a szexmentes élet, az aktusok tartós nélkülözése. Mit gondolnak, valóban káros hatással van ez a férfi nemi szervre? Számos tünetet produkálhat a szex nélkülözése, nézzük mik ezek.

tovább »

2018-01-13

Nők és férfiak orgazmusa

Nők és férfiak orgazmusa Minden emberben legalább egyszer felmerül a kérdés, vajon miképpen éli át az orgazmust a másik nem. Vajon ugyanúgy, vagy kevésébe jó az érzés, netán sokkal jobb? Olyan titok ez, amit igazán soha sem fog kiderülni pontosan, azonban néhány információ mégis van, amire támaszkodni lehet.

tovább »

2018-01-13

Új G pont? Ez lehet a gyönyör titka

Új G pont? Ez lehet a gyönyör titka A PS-pontot vagyis a gátszivacsot tartják az új G pontnak, amitől a nők hosszabb és élvezetesebb lesz az orgazmus.

tovább »

2018-01-06

490 Ft-tól kiszállítás 1 munkanap alatt!

490 Ft-tól kiszállítás 1 munkanap alatt! Folyamatosan dolgozunk a szállítási költségek csökkentésén, és most ismét sikereket értünk el. Az új árakat itt tekintheted meg.

tovább »

 Kosár

Az Ön kosara üres.

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.