Partnered könnyebben a csúcsra jut, ha..

Két fajta férfi létezik: aki már legalább egyszer megmérte péniszének méretét és aki tagadja ezt az állítást. Egy nő kielégítése azonban nem a "szerszám" méretén múlik, hanem néhány könnyen tanulható, de hatásos fogáson.
Brandy Engler szexuálterapeuta így mondja:
"Ha a férfinak vannak egyéb vonzó tulajdonságai, a pénisz mérete teljesen elhanyagolható, különösen ha átlagosnak mondhatjuk azt"
Néhány "fogást" összegyűjtöttünk, melyek segíthetnek azon férfiaknak, akik gyakran párjuk orgazmusa előtt véget vetnek az együttlétnek. Ezekkel a tippekkel más irányból közelítjük meg a korai magömlést. Nem a férfi teljesítményét növeljük, hanem a partnernő csúcsig vezető útját próbáljuk meg csökkenteni.
hot00445302.jpg
 
Tehát e cikk olvasása alatt felejtse el mindenki a méretét és figyeljen a praktikákra, melyek nagyban segítik a partnerének való örömszerzésben!
 

A meglepetés

Gondoljon csak bele! Minden hölgy szereti a meglepetést. Egy csokor virág, egy üveg bor, de egy kis csokoládé is megteszi a hatását, ugyanis nem maga az ajándék a ontos, hanem a figyelmességet hordozó üzenet. 
Egy párkapcsolati tanácsadó, így beszélt erről a témáról: "Azért, hogy akarjuk a férfival való együttlétet, kötődést kell éreznünk. Minél nagyobb biztonságban érezzük magunkat egy férfi mellett, annál élénkebb együttlétben lehet részünk. A törődés nagyban növeli a szex intenzitását." Tehát bizonyos érzelmek kialakulása után, nem csak rövidebb idő alatt, de minőségében is jelentősen intenzívebb orgazmusban lehet része partnerének.
cobeco00022.jpeg
Gyakran a nők veszik kézbe az irányítást egy párkapcsolatban, ami nem biztos, hogy jó hatással lesz a szexuális aktusra. Mivel egy nő szemében nagyon vonzó és izgató, ha egy férfi irányít, határozott és közös programokat szervez. Az sem baj, ha már rég óta egy párt alkotnak, ezek a dolgok nem annak a függvénye, hogy mióta tart a kapcsolatuk, mindig jól jön egy kis változatosság egy kapcsolatba. Egy romantikus vacsorára elviheti kedvesét, vagy néha egy kis aprósággal meglepheti, és biztos meghozza gyümölcsét ez a kis munka az ágyban.
 

A csók

A gyengébbik nemhez tartozók szeretik a romantikát, az érzelmeket, de legfőképp azt ha csókból jut bőségesen. Egy csóknak abban rejlik az ereje, hogy a nő azt érzi, hogy most valami szenvedélyes fog történni. Csók hiányában érezheti azt a nő, hogy annyira nem érdekli a férfit, mert nincs igénye a csókra és csak az fontos, hogy elérje az orgazmust. Ez egy olyan üzenet a nő felé, amit nem érthet félre, benne vannak azok az érzelmek amire igénye van egy nőnek.
 

Figyelmesség

A csókhoz és a meglepetéshez hasonlóan a figyelmesség egy nagyon fontos összetevője a harmónikus aktusnak. Ha egy beszélgetésben egyértelműen figyelmen kívül hagyod amiről a partner beszél, akkor ne legyen meglepő ha az ágyban nem fogja teljes mértékben átadni magát az aktusnak. Lehet bármilyen technikád és péniszed, nem lesz teljes a szex. Figyelj a mondandójára és ha teljesen jó akarsz nála lenni akkor kérdezz is pár dolgot, ami korábban elhangzott, ezzel is éreztetni vele, hogy 100%-osan összpontosítassz rá.
385x513.jpg

A női test feltérképezése

A nők többsége nem feltétlenül vaginálisan éri el az orgazmust. Így a nő elélvezésében ténylegesen nincs nagy jelentősége a pénisz méretének, viszont annál fontosabb az, hogy mennyire ismeri a férfi, partnere testét. Fontos tudnod, hogy a testének melyek azok a részei, amiket kézzel vagy nyelvvel kényeztetve juttatod az orgazmusig. Minden nőnél más-más helyeken helyezkednek el a hüvelyből érkező idegvégződések.
 
c3b3e16594f1ac251fb2b79ca42e4ad7.jpg
 
Tehát ha úgy gondolja a férfi, hogy azokat a pontokat helyezi előtérbe, ami egy másik nőnél hatásos, akkor ne pazarolja rá az időt, mert szinte biztos, hogy az aktuális hölgynek mások ezek a pontjai. Nem kell megijedni, ha nem sikerült rögtön megismerni a partner testét, folytatni kell a feltérképezést. Ezt a kutatást bizonyára a nő is értékelni fogja, mivel ez is egyfajta figyelmesség, amit korábban említettünk.
 

 Segédeszközök használata

Mint korábban említettük, a nők nagy része csiklón keresztül éri el a gyönyört, amiben nem csak kézzel és nyelvvel de különféle segédeszközökkel is hatalmas örömöt érhet el partnere számára. Ezeknek a tárgyaknak az alkalmazásával, olyan élményt tud nyújtani partnerének, amire nem gondolt volna. Különféle csikló izgató eszközök és az anális kényeztetésre szolgáló termékek is nagy sikerhez vezetnek.
078e32e87530358014dcd2fdcff41d5586fd2c8c.jpgTermészetesen mindenképp meg kell beszélniük egymással a feleknek, mert nem biztos, hogy a nő belemegy az ilyen játékokba. Az anális behatolás segédeszközzel több szempontból is segíti az élvezethez történő eljutást. Mivel a hüvely és az anális nyílás közel vannak egymáshoz, a hüvely szűkebb lesz és jobban fogja érezni a férfiasságot a nő. Szinte egyértelmű hogy külső segítség nélkül is mozogni fog az anális eszköz és ha még kézzel hozzáfér a férfi a csiklóhoz, akkor szinte biztos a siker. 

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!Mi a korai magömlés?


A szexuális együttlét ideje alatt bekövetkező férfi orgazmust sperma kilövés, magömlés kíséri. A folyamat a következő. A prosztata és az ondóhólyagok összehúzódását követően, a sperma a hugycsőbe kerül. Ekkor a gáti izomzat ritmusosan összehúzdik és a sperma lövell ki a péniszből. Amennyiben az orgazmus szexuális együttlét előtt vagy a behatolást követően hamar következik be, akkor korai magömlés a problémája.


Korai magömlés! Milyen esetben mondjuk? 


A nők sok esetben használják a korai magömlés kiejezést egy férfivel kapcsolatban, ha a saját orgazmusuk előtt következik be a magömlés. Ezért a férfiak többsége próbál megoldást keresni korai magömlés ellen. A valóság az, hogy nem biztos, hogy a férfi korai magömlés problémával küzd, elképzelhető, hogy a nő nehezebben képes az orgazmusra és ezért igényel hosszabb idejű stimulációt. Az átlagos magömlés ideje, 5-10 perc, ez az adat több ezer férfi vizsgálása után született.

Korai magömlés abban az esetben van jelen, amikor a sperma kilövés, a hüvelybe hatolás előtt bekövetkezik, vagy közvetlenül utána (1-2 perc). Ezáltal elmaradhat a női orgazmus és ha a korai magömlés rendszeresen bekövetkezik, akkor további problémákat okozhat a kapcsolatban.

A 3-6 percen belül létrejött magömlés orvosi szempontból nem kóros, függetlenül attól, hogy a partner eljutott e az orgazmusig. Bizonyos számban a férfiak képesek visszatartani az ejakulációt, és néhány gyakorlattal ez "tanulható" is, de nem minden féri esetében.


Mi az oka a vártnál korbábban létrejött magömlésnek?


Ez a reflex a központi idegrendszer szabályozása alatt áll, tehát az agy irányítja. A korai magömlés idejét az agyi szabályozás, a pénisz idegeinek stimulációja és a prosztata befolyásolja. Így a legtöbb esetben a probléma központi idegrendszeri erdetű, de más okok miatt is előfordulhatnak például gyulladás. Tehát mindenképp érdemes kivizsgáltatni magát mindenkinek, akinél a magömlés korai, mielőtt bármilyen módszert kipróbál az idő előtti ejakuláció ellen.

Idegrendszeri anyagok (Serotonin) és lelki hatások aránya befolyásolja az agyi szabályozást. Fáradtság, gyógyszerek mellékhatásai, a partner visszajelzései, a stressz mind hatással van a központi idegrendszerre és ez nagyban befolyásolja a magömlés idejét. Akár korábban, de később is bekövetkezhet az említett okok miatt az orgazmus.

Mint több más életfunkciót, a magömlést is meg kell tanulnia a férfinak szabályozni valamilyen szinten.
Ez általában fiatal/serdülő korban törtnénik önkielégítás formájában. A tizenéves fiúk azonban nem mindíg a megfelelő körülmények között végzik az önkielégítés. Gyakran mosdóban vagy más ilyen helyen ahol úgy gondolja, hogy gyorsan el tudja végezni, és az is a cél, hogy minnél hamarabb elérje az orgazmust. Ez a minnél rövidebb idő alatt elért orgazmus ha rendszeres, akkor az agyban ez rögződik és nem lesz mindenki képes szabályozni az ejakulációt.

Korai magömlés fizikai, testi problémákból is adódhat. Méghozzá gyulladásos betegségek is okozhatják. Ilyen a húgycsőgyulladás, prosztatagyulladás, fityma és makkgyulladás. Ezért érdemes kivizsgáltatni magát, mielőtt kiprbálni bármilyen házi praktikát, szereket vagy szexuálterapeutához fordulna segítségért.


Milyen vizsgálatokat végeznek korai magömlés esetén?


Az első lépés egy vizsgálat során, hogy kiderljön, valóban korai magömlésről van e szó, vagy a partnernek van orgazmuszavara. Szinte minden alkalommal ez letisztázódik a férfi elmondása alapján. Nem biztos, hogy a férfiban van a hiba. A fent említett gyulladásos betegségek kiderítésére, egy urológus által elvégzett rövid vizsgálat során tisztázódik. Amennyiben nem mutatható ki gyulladásos betegség, és és a pertnernek sincs probléma az orgazmus idejével, akkor a problémát az agyi irányításban kell keresni, amiről feljebb olvashat.


Lehet e késleltetni a magömlést?


Ha a magömlés ideje rendszeres nemi élett mellet sem változik, normalizálódik, akkor korai magömlés ellen késleltető készítmények (kenőcs, spray) vagy óvszer használatát ajánljuk. Gyakran alkalmazott módszer az ún. második menet. A korai magömlés miatt az első együttlét nagyon rövid időn bell végetér, így a partner kielégületlen marad. Ebben az esetben a férfi néhány perc "regenerálódás" után, újra belevágnak az aktusba. Az első orgazmus után a következő valószínüleg több idő után fog bekövetkezni, de nincs rá garancia, hogy a partner belevág a folytatásba.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

Korai Magömlés

Korai magömlésről akkor beszélünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét, és a hüvelybe hatolás előtt, illetve azt követően rövid időn belül, a partner kielégülése előtt következik be a magömlés.


A korai magömlés olyan állapot, mely bármely életkorú férfit érinthet. A kifejezés azt jelenti, hogy az érintett férfi nem képes szabályozni az orgazmus és a magömlés idejét. A legújabb kutatások szerint a férfiak 20-30 százalékát érinti a korai magömlés, ám mivel sokan nem fordulnak segítségért, ez az arány még magasabb is lehet. A korai magömlés fogalma viszonylagos.

 

Viszonylagos, mert egy percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz semmi fennakadást a kapcsolatban, amennyiben a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező magömlés is lehet az adott partnerhez képest korai, ha annak orgazmusa később következik be.

A korai magömlés létezik mint klinikai diagnózis, azonban nem betegség, hanem leginkább lelki vagy fizikai okok, illetve az agy alacsonyabb szerotonintermelésének következménye.


korai magömlés

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.