Miről fantáziálnak a Nők? És a Férfiak?

Mik a legyakoribb vágyak a nemek között?

couple-bed-9.png
A közhiedelem szerint a romantikusabb, meghittebb ábrándok kapcsolhatók a gyengébbik nemhez, míg a perverzebb, nem éppen hétköznapi ábrándokat a férfiakhoz társítják. Tehát elég eltérőek a férfiak és a nők vágyai, most megtudhatjuk, hogy mik a leggyakoribb női-férfi vágyak. Egy angol szexuálterapeuta elmondja nekünk, mik a legnépszerűbb vágyak és mennyire egyeznek.
 

1. a két nem legőbb vágya megegyezik


Az első helyet elfoglaló pajzán gondolat ugyanaz lett mindkét nemnél. Meglepő módon a leggyakoribb vágy egy már megtörtént vagy várhatóan bekövetkező aktus az éppen aktuális partnerrel. A tengerparti szexet vagy az édes hármast is legyőzte ez a "hétköznapi" vágy.
fake-orgasm.jpg
Szerencsére ez a vágy könnyedén elérhető a felek számára, egy egyszerű meghitt együttlét. Ezért nem kell nagy fejtörés, hogy, hogyan lepheti meg kedvesét, és ami még plusz élvezetet nyújt ebben az egyszerűen elérhető vágyban, hogy Önnek is legalább annyi öröme lehet a valóra vált fantáziában, mint partnerének.
 

2. Erősebbik nem


Meglepő módon a férfiaknál gyakran szba kerülő édes hármas felállás, csak a második helyen végzett. Mindenkiben felmerül, hogy az édes hármas kifejezés nem elég egyértelmű, mivel több felállásban is lehetséges egy ilyen aktus. Lehet két pasi, egy nő, valamint fordítva tehát két nő, egy pasi, de legtöbbször az utóbbi formációra gondolnak a férfiak.
0b0pcsvju_fhyl9udvqzbm1iotg.jpg
Tehát maradjunk a két nő, egy férfi szituációnál. Általában egyik hölgy sem a férfi állandó partnere. A két nő erotikusan egymást elkezdik kényeztetni, majd a férfi egy kis passzív élvezet után csatlakozik. Ha egy férfi agyában ilyen gondolatok felmerülnek, a partnerének nincs oka aggodalomra, ugyanis nem elégedetlen a partnernőjével a férfi, csupán fantáziál.
 

2. Gyengébbik nem


A második helyen már eléggé eltérőek a vágyak, ugyanis a nők nem az édes hármasra vágynak. A gyengébbik nem gyakrabban fantáziál egy jóképű baráttal vagy egy ismerőse partnerével sorra kerülő együttlétről, de persze ettől függetlenül a hölgyek számára tabu marad egy ismerőse párja, ez csak fantázia. Szokták mondani, hogy "a tiltott gyümölcs a legédesebb", és ez a képzeletbeli hódítás arról a női vágyról árulkodik, hogy szeretnének minél több férfinak tetszeni és meghódítani őket.
handsome-guy-_-love-me-now.jpg

3. Férfiak bronzérmese


Nagy valószínűséggel minden férfi szokott ábrándozni, amikor egy idegen és kívánatos nőt lát. Ez a fantázia került a harmadik helyre. Bár a férfiak gyakran eljátszadoznak a gondolattal, hogy milyen is lenne azzal a másik nővel, viszont az a másik nő legtöbbször teljesen idegen. Ami vonzóvá tesz egy ilyen helyzetet az a spontaneitás, illetve, hogy teljes nyugodtsággal bármit megtehetnek az illetővel, amit párjával nem, hiszen a párkapcsolat szexuális jelenetei ideális esetben intimebbek.
fb51d0685c501bb82293ab8a31bd3a9f.jpg
Tehát amikor erről ábrándozik egy férfi valójában az vonzza, hogy kiélheti azokat a rejtett vágyait melyre párjával vagy egy ismerőssel létrejött aktus alkalmával nem lenne büszke. Ebben a formában egy idegennel történő szex gyakran ábránd is marad, ugyanis a túlzott gátlástalanság fájdalmassá és megalázóvá is teheti a szexet.
shunga0057.jpg

3. Nők bronzérmese


A nők harmadik leggyakoribb fantáziája a munkahelyi szex, vagyis az a spontán szex az íróasztalon, amit a lebukás veszélye iszonyatosan izgalmassá tesz. Bárkinek ilyen vágyai vannak, és nem is sok választja el tőle azt ajánljuk, hogy legyen óvatos egy ilyen esetben, ugyanis kellemetlen következményekkel járhat egy ilyen lebukás.
hot-office-sex-young-attractive-couple-having-kissing-embracing-33762622.jpg

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!Mi a korai magömlés?


A szexuális együttlét ideje alatt bekövetkező férfi orgazmust sperma kilövés, magömlés kíséri. A folyamat a következő. A prosztata és az ondóhólyagok összehúzódását követően, a sperma a hugycsőbe kerül. Ekkor a gáti izomzat ritmusosan összehúzdik és a sperma lövell ki a péniszből. Amennyiben az orgazmus szexuális együttlét előtt vagy a behatolást követően hamar következik be, akkor korai magömlés a problémája.


Korai magömlés! Milyen esetben mondjuk? 


A nők sok esetben használják a korai magömlés kiejezést egy férfivel kapcsolatban, ha a saját orgazmusuk előtt következik be a magömlés. Ezért a férfiak többsége próbál megoldást keresni korai magömlés ellen. A valóság az, hogy nem biztos, hogy a férfi korai magömlés problémával küzd, elképzelhető, hogy a nő nehezebben képes az orgazmusra és ezért igényel hosszabb idejű stimulációt. Az átlagos magömlés ideje, 5-10 perc, ez az adat több ezer férfi vizsgálása után született.

Korai magömlés abban az esetben van jelen, amikor a sperma kilövés, a hüvelybe hatolás előtt bekövetkezik, vagy közvetlenül utána (1-2 perc). Ezáltal elmaradhat a női orgazmus és ha a korai magömlés rendszeresen bekövetkezik, akkor további problémákat okozhat a kapcsolatban.

A 3-6 percen belül létrejött magömlés orvosi szempontból nem kóros, függetlenül attól, hogy a partner eljutott e az orgazmusig. Bizonyos számban a férfiak képesek visszatartani az ejakulációt, és néhány gyakorlattal ez "tanulható" is, de nem minden féri esetében.


Mi az oka a vártnál korbábban létrejött magömlésnek?


Ez a reflex a központi idegrendszer szabályozása alatt áll, tehát az agy irányítja. A korai magömlés idejét az agyi szabályozás, a pénisz idegeinek stimulációja és a prosztata befolyásolja. Így a legtöbb esetben a probléma központi idegrendszeri erdetű, de más okok miatt is előfordulhatnak például gyulladás. Tehát mindenképp érdemes kivizsgáltatni magát mindenkinek, akinél a magömlés korai, mielőtt bármilyen módszert kipróbál az idő előtti ejakuláció ellen.

Idegrendszeri anyagok (Serotonin) és lelki hatások aránya befolyásolja az agyi szabályozást. Fáradtság, gyógyszerek mellékhatásai, a partner visszajelzései, a stressz mind hatással van a központi idegrendszerre és ez nagyban befolyásolja a magömlés idejét. Akár korábban, de később is bekövetkezhet az említett okok miatt az orgazmus.

Mint több más életfunkciót, a magömlést is meg kell tanulnia a férfinak szabályozni valamilyen szinten.
Ez általában fiatal/serdülő korban törtnénik önkielégítás formájában. A tizenéves fiúk azonban nem mindíg a megfelelő körülmények között végzik az önkielégítés. Gyakran mosdóban vagy más ilyen helyen ahol úgy gondolja, hogy gyorsan el tudja végezni, és az is a cél, hogy minnél hamarabb elérje az orgazmust. Ez a minnél rövidebb idő alatt elért orgazmus ha rendszeres, akkor az agyban ez rögződik és nem lesz mindenki képes szabályozni az ejakulációt.

Korai magömlés fizikai, testi problémákból is adódhat. Méghozzá gyulladásos betegségek is okozhatják. Ilyen a húgycsőgyulladás, prosztatagyulladás, fityma és makkgyulladás. Ezért érdemes kivizsgáltatni magát, mielőtt kiprbálni bármilyen házi praktikát, szereket vagy szexuálterapeutához fordulna segítségért.


Milyen vizsgálatokat végeznek korai magömlés esetén?


Az első lépés egy vizsgálat során, hogy kiderljön, valóban korai magömlésről van e szó, vagy a partnernek van orgazmuszavara. Szinte minden alkalommal ez letisztázódik a férfi elmondása alapján. Nem biztos, hogy a férfiban van a hiba. A fent említett gyulladásos betegségek kiderítésére, egy urológus által elvégzett rövid vizsgálat során tisztázódik. Amennyiben nem mutatható ki gyulladásos betegség, és és a pertnernek sincs probléma az orgazmus idejével, akkor a problémát az agyi irányításban kell keresni, amiről feljebb olvashat.


Lehet e késleltetni a magömlést?


Ha a magömlés ideje rendszeres nemi élett mellet sem változik, normalizálódik, akkor korai magömlés ellen késleltető készítmények (kenőcs, spray) vagy óvszer használatát ajánljuk. Gyakran alkalmazott módszer az ún. második menet. A korai magömlés miatt az első együttlét nagyon rövid időn bell végetér, így a partner kielégületlen marad. Ebben az esetben a férfi néhány perc "regenerálódás" után, újra belevágnak az aktusba. Az első orgazmus után a következő valószínüleg több idő után fog bekövetkezni, de nincs rá garancia, hogy a partner belevág a folytatásba.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

Korai Magömlés

Korai magömlésről akkor beszélünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét, és a hüvelybe hatolás előtt, illetve azt követően rövid időn belül, a partner kielégülése előtt következik be a magömlés.


A korai magömlés olyan állapot, mely bármely életkorú férfit érinthet. A kifejezés azt jelenti, hogy az érintett férfi nem képes szabályozni az orgazmus és a magömlés idejét. A legújabb kutatások szerint a férfiak 20-30 százalékát érinti a korai magömlés, ám mivel sokan nem fordulnak segítségért, ez az arány még magasabb is lehet. A korai magömlés fogalma viszonylagos.

 

Viszonylagos, mert egy percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz semmi fennakadást a kapcsolatban, amennyiben a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező magömlés is lehet az adott partnerhez képest korai, ha annak orgazmusa később következik be.

A korai magömlés létezik mint klinikai diagnózis, azonban nem betegség, hanem leginkább lelki vagy fizikai okok, illetve az agy alacsonyabb szerotonintermelésének következménye.


korai magömlés

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.