Korai magömlés elleni tippek

 Mi a korai magömlés?

 

A korai magömlés a vártnál hamarabb történő ejakulációt jelenti, mely az aktus előtt, vagy behatolás után rövid időn belül megtörténik. A korai magömléshez nincs szükség magára az aktusra, elegendő számára egy bizonyos szexuális inger. Mindkét fél számára kellemetlen ez a jelenség, mivel a férfi nem tudja partnerét kielégíteni. A korai magömlés miatt, problémák merülhetnek fel a kapcsolatban, a férfi önbizalmát rombolja és szorongáshoz vezethet. A korai magömlés a férfi szexuális diszfunkció egyik leggyakoribb formája. Valószínűleg minden embert érintette életének egy bizonyos pontján az idő előtti ejakuláció.
 
 

Mi okozza a korai magömlés?

 

A korai magömlés legtöbb esetének nincs egyértelmű oka. Nem feltétlenül fizikai rendellenség miatt alakulhat ki a korai magömlés. Előfordulhat, hogy a stressz váltja ki. Esetleg pszichológiai problémák, előfordulhat, hogy valamilyen gyógyszer mellékhatása, de egyszerűen csak az is lehet, hogy az utolsó aktus óta sok idő telt el. Korai magömlés oka lehet az is, ha olyan partnerrel kerül kapcsolatban akivel korábban nem, tehát az a bizonyos első alkalom. 10 fériből aki korai magömlés miatt kér segítséget, 5-nek potencia zavarral is jár.
 

 Mik a tünetei a korai magömlésnek?

 
A tünetet nagy valószinüséggel nem kell bemutatnI, főleg azoknak a férfiaknak akik  korai magömlés ellen küzdenek. Bizonyos izgalmi állapot elérését követően, akár az aktus előtt is képes elélvezni, de jellemzően a behatolás után, rövid időn belül ejakulál. Mint feljebb említettem a stressz, szorongás kiválthatja a korai magömlést, de ez fordítva is igaz. Ugyanis a korai magömlés miatt, az emberek szoronghatnak, stresszelhetnek és az önbizalmuk is jelentősen csökken. Párkapcsolatukban is számos probléma merül fel, a korai magömlés tüneteitől szenvedő embereknek. Tovább olvasva megpróbáljuk megpróbáljuk megtalálni a megoldást a korai magömlés ellen.
 

Hogyan kezelik a korai magömlést?

 

Sok esetben a korai magömlés idővel rosszabbodik. Azok a férfiak akik ilyat tapasztalnak, kezdjenek el foglalkozni a témával, mert ez nem egy magától elmúló állapot! A korai magömlés ellen különféle módszerek léteznek. Léteznek olyan gyakorlatok, melyek segíthetnek egyes fériak problémáján. Kaphatóak különböző készítmények korai magömlés ellen, ún. késleltető hatású szerek. Ezek krém, spray, gél és óvszer formájában beszerezhetőek, többek között ezen a felületen is. Egyes férfiak szakember segítségét kérik, ők megkeresnek egy szexuálterapeutát. Ilyen tippekből írtunk le néhányat, remélhetőleg lesz akinek segíteni fog.
 
 
 

Összegyűjtöttünk 10 gyakran alkalmazott módszert, melyek segíthetnek a korai magömlésen.

 
 

1. Második menet

 
 
Sok férfi alkalmazza ezt a módszert, ami nem garantált a sikerhez. Mivel tudja az illető, hogy eddig sem bírta sokáig és valószínüleg ez alkalommal sem fogja tudni kordában tartani a testét, és bekövetkezik a korai magömlés. Ezért különsebben nem próbálkozik az ejakuláció visszatartásával. Sajnos ez a technika sem kockázatmentes. Azt gondolná, hogy a második aktusban nem lép fel a korai magömlés, ami valóban így van, de nem biztos így sem a siker. Előfordulhat ugyanis, hogy nem képes a második menetre a férfi, akár potenciális probléma miatt, vagy csak egyszerűen nem kívánja a második együttlétet. Mivel két ember kell hozzá, az is benne van a pakliban, hogy a partnernő, nem vágyik a folytatásra. Meg kell fontolnunk ezt a módszert az alkalmazás előtt.

 2. Aszexuális témára való összpontosítás, a korai magömlés megelőzése érdekében

 
 
A fériak nagyrésze próbálkozik ezzel a technikával, ami hatásos is lehet, de nem törvényszerű. Ennek a lehetőségnek is vannak hátrányai. A figyelem elvonásával együtt, olyan mozdulatokat tehet, ami biztosan kizökkenti partnerét a csúcs felé vezető útról. Amennyiben valaki ezt szeretné alkalmazni javasoljuk valamilyen késleltető készítmény segítségét, így sokkal eredményesebb lehet a férfi.
 
 
Mindenképp be kell tartani a készítmény használati utasítását, és a leírt időt meg kell várni, a szer használata és az aktus között. Különben hatással lehet partnerére és megint ott tart, ahol elkezde.

 3.A szexuális inger csökkentése

 
 
Ez alatt azt értjük, hogy a fizikai kontaktus csökkentése. Ugyanis ha a pénisz nem kap akkora ingerlést, vagy egyáltalán nem kap, akkor nyílván tovább bírja az aktust férfi. A 2. pontban leírt késleltető hatású készítmények ebben az esetben fontosabb szerepet töltenek be, a korai ejakuláció megelőzésének érdekében. Alkalmazhat késleltető hatású gumióvszert, melynek alkalmazásával a pénisz érzéketlenebbé válik, és ezen a hatáson maga az óvszer is erősít.
 
 
Használhat különféle krém késleltetőket, melyeket a péniszbe kell maszírozni az aktus előtt, de spray formájában is kaphat ilyet. Mint említettük feljebb, nagyon fontos a késleltető hatású krém vagy spray alkalmazásánál, hogy várja meg az előírt időt, a készítmény alkalmazása, és az együttlét között, ha nem akarja, hogy a partnernő is a szer hatása alá kerüljön, ezzel megnehezítve ismét a dolgát.
 
 

4. Az elszorítós módszer

 
Ez a művelet gyakorlatilag minden helyzetben alkalmazható. Annyit kell tenni a férfinak, hogy a saját orgazmusára kell figyelnie, és amikor úgy érzi, hogy közeledik a magömléshez, a mutató és középső újjával meg kell nyomnia a herezacskó alatti pontot kb. 4 másodpercig, közben lélegezzen mélyeket. Az eljárás hatásos, mivel ezen a ponton utnak az idegpályák, melyek a magömlésért és annak blokkolásáért felelősek, persze ezzel a szünettel sajnos kizökkenti partnerét a csúcsra jutás útjáról.
 
Ez a módszer viszont gyakorolható a következő képpen: kézzel izgalmi állapotba hozza partnernője a hímvesszőt addig, ameddig azt nem érzi a férfi, hogy közeleg az ejakuláció pontja. Ekkor a nőnek el kell szorítani a makk alatt közvetlenül ahol a pénisztörzzsel összekapcsolódik és ezzel megakadályozza a magömlést. Ezt az eljárást néhány perc múlva meg kell ismételni és addig kell alkalmazni, ameddig az izgatás ideje addig elnyúlik, hogy meg lehet próbálkozni az együttléttel.
Érdemes ezt a technikát önkielegítéssel gyakorolni, hogy felfedezzük azt a pontot amikor a szorítást alkalmazni kell. Káros hatása nincs ennek az eljárásnak, kivéve ha abban a szakaszban próbálkoznak vele ahonnan már nincs visszaút, ezért ajánljuk a gyakorlását.

 5. Agykontroll

 
 
Bizonyított tény, hogy az ember képes irányítani, kontrollálni testét. Sokan nem hisznek ennek az állításnak, pedig működik, és ezzel a képességgel jelentős javulást érhet el a korai magömléssel kapcsolatban . Ez egy hosszú folyamat, mely tartós eredményhez vezethet. Lényegében "betáplálja" az agyába, hogy mire és hogyan reagáljon. Az egész eljáráshoz nyugodt, csendes környezetet kell kialakítania. Amint ez megvalsult, nyújtózzon el az ágyon kényelmesen, teljesen ellazulva. Innentől kezdve minden lépés nagyon fontos és szigorúan be kell tartani őket, ha erdményeket akarunk. Tehát, kényelmes pozíciban koncentráljon a nyugalomra, arra, hogy senki nincs Ön körül és a problémák is megszüntek. A teljes nyugalmi állapot elérésekor a teljes nyugalmat kell éreznie, és azt hogy a végtagjai annyira ellazultak, hogy szinte bizseregnek, sőt zsibbadnak. Ekkor kerül teljes nyugalmi állapotba. Itt már nincs más dolga, mint pozitív gondolatokat ismételgetni magának pl.: "nem lesz korai magömlésem", "sokáig és kőkeményen fogom bírni az ágyban" és még sorolhatnám, de ez a pozitív gondolat természetesen mindenkinél más.
 
A lényeg az, hogy ebben az állapotban tudja "programozni" a testét, ezekkel a gondolatokkal. Kizárólag akkor hatásos ez a módszer ha komolyan veszi, és naponta elvégzi az eljárást 2-3 hónapon keresztül. Az olvasók többsége valszínüleg nem hisz benne, de az eredményekért tenni kell, ha nem vagyunk hajlandóak a korai magömlés ellen tenni, akkor ne várjunk csodát!
 
 

6. Tartalmasabb, hosszabb előjáték

 

JOYDROPS KÉSLELTETŐ VÍZBÁZISÚ SÍKOSÍTÓ (50ML)

TERMÉKLEÍRÁS, RENDELÉS<<<<<<
 
 
A korai magömlésnek nyílván az a hátránya, hogy nem bírja ki a férfi az együttlétet ameddig partnere a csúcsra jut, tehát hamarabb következik be a magömlés mint kellene. Ez a módszer nem a férfi idejét növeli, hanem a partnernő csúcsig jutási idejét csökkenti. Amennyiben nagyobb a hangsúly az előjátékon, a nő sokkal jobban izgalmi állapotba kerül, így a behatolás és az orgazmus közti idő lényegesen csökken. Nyugodtan használhat segédeszközöket a férfi, a nő izgalmi állapotának fokozása érdekében, de kézzel és nyelvvel is elérhető a megfelelő állapot. Amikor ezt az állapotot elérte a partnernő és kezdetét veszi az együttlét. Érdemes olyan pózt választani amikor a pénisz a legkevésbé érzékeny. A legjobb megoldás erre az ún. lovagló póz, amikor a nő van felül, de ajánlatos több variációt kipróbálni, és megtapasztalni, hogy melyik a legalkalmasabb testhelyzet erre az esetre.
 
 


7. Szakértőhöz fordulás korai magömlés miatt

 
 
A korai magömlésnek nem csak fizikai okai lehetnek, nagyban befolyásolja szellemi és lelki állapota. Nem kell szégyellni azon semmit, hogy valaki normális szexuális életet szeretne élni, és azért szexuálterapeutához fordul. Becslések szerint egyre inkább nő ezeknek a férfiaknak a száma, akik korai magömlés miatt kérnek segítséget, ugyanis bizonyított tény, hogy minden HARMADIK ember küzd a korai magömléssel.
 
 
Nem véletlenül emeltük ki a "HARMADIK" szót, mert amikor egy baráti összejövetelen vesz részt ahol minimum 6 férfi jelen van, akkor már biztosan nem Ön az egyetlen férfi, aki a korai magömléssel küzd. 
 
 

8. Tantraszex a korai magömlés ellen

 
 
A Tantraszex egy ősi keleti módszer a korai magömlés ellen. Az egész módszernek a lényege, hogy a felek az együttlét során többször is megállnak, ezzel fokozzák saját érzékeiket, és növelik az orgazmus intenzitását. Szakértők szerint a korai magömlés ellen a legjobb megoldás az, amikor a férfi hanyat fekszik és ráül a nő. Fel-le mozgás helyett előre-hátra mozgást kell végezni, ezzel élvezetet okozva. A férfi amikör érzi, hogy közel jár az orgazmushoz a nő megáll a mozgással és vár néhány percet, eközben a nő izgatása ajánlott sőt kötelező, majd amikor elmúlt a férfinél ez az érzés újra indul az aktus.
 
 
A módszer első alkalmazása is hatásos lehet, de végleges eredményeket csak többszöri, rendszeres alkalmazás után tapasztalhat. Ezzel a technikával az agyat betanítja, hogy nem a minnél hamarabbi orgazmus a cél. A férfiak nagy része nem fordít elegendő időt az önkielégítésre, csak arra koncentrál, hogy minnél hamarabb végezzen és ez a korai magömlés gyakori oka. Amennyiben ezt a technikát rendszeresen alkalmazva sem lép fel változás, érdemes szexuálterapeutához fordulni, vagy urológushoz.
 
 
 


9. PC izom erősítése

 
Korai magömlés ellen a pubococcygeus izom edzése megoldást jelenthet Önnek. Ennek az izomnak az erősítésével képes lehet kontrollálni a magömlést. Erre a technikára a legjobb gyakorlat az ún. Kegel gyakorlat. A gyakorlat nagyon egyszerű, mégis hatásos. Feszítse meg 10 másodpercre a PC izmot, egészen egyszerűen mint ha vizeletet tartana vissza, 15-20 feszítés egy sorozat. Naponta 2-3 alkalommal ismételje meg a sorozatot. Ezt a gyakorlatot szinte bármikor elvégezheti amikor van rá néhány perce. Amikor már elég erős ez a PC izom, ugyanúgy mint a vizeletet, az ejakulációt is megállíthatja vele.
 
 
 

10. Rádiófrekvenciás idegpárologtatás

 
 
Egy amerikai kutató csapat fejlesztette ki ezt a technológiát, elsősorban hát panaszok kezelésére, de utána felmerült bennük, hogy ezzel a technikával a korai magömlés ellen is sikereket érhetnek el. Az eljárás viszonylag egyszerű, de nem túl bizalom gerjesztő, azonnal olvashatja az eljárást.
 

Helyi érzéstelenítés után egy tompa tűt szúrnak a medencébe, néhány centiméter mélyen, a pénisz idegig, mely a szexuális érzékenységért felelős. Egy elemhez csatlakoztatott elektróda adagolja egy tűn keresztül az alacsony áramot, ami ezáltal elkezd melegedni és ezt addig melegítik ameddig az ideg egy része nem károsodik. Ez az eljárás megsznüteti az információ áramlást az agy irányában és megszünik a korai magömlés. Ezt az eljárást ismertetve felmerül a kérdés, hogy az ideg károsítása a fériak örömérzetének a megszntetéséhez vezet e. Többszörös kísérletezés után bebizonyosodott, hogy az ideget csak annyira károsítja az eljárás, hogy igazából "gyógyítja" a korai magömlés tüneteit és az örömérzetet nem teszi tönkre. Tehát nem okoz semmilyen maradandó változást, ezért az ideg regenerálódása után (ami néhány hónap) újra meg kell ismételni. 

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!Mi a korai magömlés?


A szexuális együttlét ideje alatt bekövetkező férfi orgazmust sperma kilövés, magömlés kíséri. A folyamat a következő. A prosztata és az ondóhólyagok összehúzódását követően, a sperma a hugycsőbe kerül. Ekkor a gáti izomzat ritmusosan összehúzdik és a sperma lövell ki a péniszből. Amennyiben az orgazmus szexuális együttlét előtt vagy a behatolást követően hamar következik be, akkor korai magömlés a problémája.


Korai magömlés! Milyen esetben mondjuk? 


A nők sok esetben használják a korai magömlés kiejezést egy férfivel kapcsolatban, ha a saját orgazmusuk előtt következik be a magömlés. Ezért a férfiak többsége próbál megoldást keresni korai magömlés ellen. A valóság az, hogy nem biztos, hogy a férfi korai magömlés problémával küzd, elképzelhető, hogy a nő nehezebben képes az orgazmusra és ezért igényel hosszabb idejű stimulációt. Az átlagos magömlés ideje, 5-10 perc, ez az adat több ezer férfi vizsgálása után született.

Korai magömlés abban az esetben van jelen, amikor a sperma kilövés, a hüvelybe hatolás előtt bekövetkezik, vagy közvetlenül utána (1-2 perc). Ezáltal elmaradhat a női orgazmus és ha a korai magömlés rendszeresen bekövetkezik, akkor további problémákat okozhat a kapcsolatban.

A 3-6 percen belül létrejött magömlés orvosi szempontból nem kóros, függetlenül attól, hogy a partner eljutott e az orgazmusig. Bizonyos számban a férfiak képesek visszatartani az ejakulációt, és néhány gyakorlattal ez "tanulható" is, de nem minden féri esetében.


Mi az oka a vártnál korbábban létrejött magömlésnek?


Ez a reflex a központi idegrendszer szabályozása alatt áll, tehát az agy irányítja. A korai magömlés idejét az agyi szabályozás, a pénisz idegeinek stimulációja és a prosztata befolyásolja. Így a legtöbb esetben a probléma központi idegrendszeri erdetű, de más okok miatt is előfordulhatnak például gyulladás. Tehát mindenképp érdemes kivizsgáltatni magát mindenkinek, akinél a magömlés korai, mielőtt bármilyen módszert kipróbál az idő előtti ejakuláció ellen.

Idegrendszeri anyagok (Serotonin) és lelki hatások aránya befolyásolja az agyi szabályozást. Fáradtság, gyógyszerek mellékhatásai, a partner visszajelzései, a stressz mind hatással van a központi idegrendszerre és ez nagyban befolyásolja a magömlés idejét. Akár korábban, de később is bekövetkezhet az említett okok miatt az orgazmus.

Mint több más életfunkciót, a magömlést is meg kell tanulnia a férfinak szabályozni valamilyen szinten.
Ez általában fiatal/serdülő korban törtnénik önkielégítás formájában. A tizenéves fiúk azonban nem mindíg a megfelelő körülmények között végzik az önkielégítés. Gyakran mosdóban vagy más ilyen helyen ahol úgy gondolja, hogy gyorsan el tudja végezni, és az is a cél, hogy minnél hamarabb elérje az orgazmust. Ez a minnél rövidebb idő alatt elért orgazmus ha rendszeres, akkor az agyban ez rögződik és nem lesz mindenki képes szabályozni az ejakulációt.

Korai magömlés fizikai, testi problémákból is adódhat. Méghozzá gyulladásos betegségek is okozhatják. Ilyen a húgycsőgyulladás, prosztatagyulladás, fityma és makkgyulladás. Ezért érdemes kivizsgáltatni magát, mielőtt kiprbálni bármilyen házi praktikát, szereket vagy szexuálterapeutához fordulna segítségért.


Milyen vizsgálatokat végeznek korai magömlés esetén?


Az első lépés egy vizsgálat során, hogy kiderljön, valóban korai magömlésről van e szó, vagy a partnernek van orgazmuszavara. Szinte minden alkalommal ez letisztázódik a férfi elmondása alapján. Nem biztos, hogy a férfiban van a hiba. A fent említett gyulladásos betegségek kiderítésére, egy urológus által elvégzett rövid vizsgálat során tisztázódik. Amennyiben nem mutatható ki gyulladásos betegség, és és a pertnernek sincs probléma az orgazmus idejével, akkor a problémát az agyi irányításban kell keresni, amiről feljebb olvashat.


Lehet e késleltetni a magömlést?


Ha a magömlés ideje rendszeres nemi élett mellet sem változik, normalizálódik, akkor korai magömlés ellen késleltető készítmények (kenőcs, spray) vagy óvszer használatát ajánljuk. Gyakran alkalmazott módszer az ún. második menet. A korai magömlés miatt az első együttlét nagyon rövid időn bell végetér, így a partner kielégületlen marad. Ebben az esetben a férfi néhány perc "regenerálódás" után, újra belevágnak az aktusba. Az első orgazmus után a következő valószínüleg több idő után fog bekövetkezni, de nincs rá garancia, hogy a partner belevág a folytatásba.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

Korai Magömlés

Korai magömlésről akkor beszélünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét, és a hüvelybe hatolás előtt, illetve azt követően rövid időn belül, a partner kielégülése előtt következik be a magömlés.


A korai magömlés olyan állapot, mely bármely életkorú férfit érinthet. A kifejezés azt jelenti, hogy az érintett férfi nem képes szabályozni az orgazmus és a magömlés idejét. A legújabb kutatások szerint a férfiak 20-30 százalékát érinti a korai magömlés, ám mivel sokan nem fordulnak segítségért, ez az arány még magasabb is lehet. A korai magömlés fogalma viszonylagos.

 

Viszonylagos, mert egy percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz semmi fennakadást a kapcsolatban, amennyiben a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező magömlés is lehet az adott partnerhez képest korai, ha annak orgazmusa később következik be.

A korai magömlés létezik mint klinikai diagnózis, azonban nem betegség, hanem leginkább lelki vagy fizikai okok, illetve az agy alacsonyabb szerotonintermelésének következménye.


korai magömlés

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.