Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

magomles-doktor.superwebaruhaz.huHíreinkÚj G pont? Ez lehet a gyönyör titka

Új G pont? Ez lehet a gyönyör titka

Új G pont? Ez lehet a gyönyör titka A PS-pontot vagyis a gátszivacsot tartják az új G pontnak, amitől a nők hosszabb és élvezetesebb lesz az orgazmus.

Jelenleg a PS-pontot, azaz a gátszivacsot tartják a kutatók a csodapontnak, amitől a hölgyek hosszabban és intenzívebben élveznek el. A terület úgy működik, ahogy a csikló: stimulációra megtelik vérrel, és a benne lévő idegeknek köszönhetően nagyokat lehet élvezni.
 

A PS-pont az új G-pont, ami az új csikló volt néhány éve. A PS egy apró belső szerv, tehát nagyjából gátszivacsot jelent, a terület a vagina és a végbélnyílás között van, belül. A PS a szerv latin nevének rövidítése, a perineal sponge kifejezésből ered. Azért szivacs, mert állítólag megtelik vérrel izgatás közben, és mivel tele van idegekkel, ezért az orgazmust elősegíti. Állítólag úgy működik, hogy stimulálásra megmerevedik a vértől, akárcsak a csikló.

Ez a csodapont hosszabbítja meg az orgazmust, és emiatt lehet erősebb az élvezés. Az ingerlésével gyorsabban el lehet érni az orgazmust, bár a gyakorlatban a PS-pont megkeresése önmagában már kihívást jelent. Ashley Manta szexedukátor úgy írja le ezt a pontot, hogy olyasmi, mint a szájban a fogakat a felső ajakkal összekötő bőr, a fogak előtt.

 

Már önmagában az is elég, hogy a hölgyeket azzal stresszelik a kutatók, hogy tele van a nemi szervük olyan helyekkel, amiktől hatalmasakat élvezhetnek: csikló, G-pont, U-pont, A-pont, mellek, sőt az anális szex is ilyen. A statisztikák szerint a nőknek csak kb 60%-a képes orgazmust átélni partnerrel, és ennek a kétharmadnak nagy része pedig a csikló izgatásával jut a csúcsra. Abban az esetben, ha csak és kizárólag a csikló izgatásával megy még partneri helyzetben is az élvezés, a szexológusok az ún. átszoktatást ajánlják: a behatolással és a csiklóval egyszerre stimulálással elérhető a hüvelyi orgazmus. A G-pont létezése is állandó vita tárgya, a University College London szexuálpszichológusa szerint nem kell megrémülnie annak a nőnek, aki nem találja magában a G pontot.

Hogy a PS-pont a valóságban milyen, és hogy anatómiailag mindenkinek van-e ilyenje, valószínleg a jövő kutatásai kiderítik. Újabb és újabb csodapontot fedeznek fel a kutatók a nők nemi szervén, a nők orgazmusának vizsgálata az egyik legkedveltebb témája a kutatóknak, így néhány évente várható, hogy további pontokat találnak majd. 

 Kosár

Az Ön kosara üres.

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.