Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

magomles-doktor.superwebaruhaz.huHíreinkNők és férfiak orgazmusa

Nők és férfiak orgazmusa

Nők és férfiak orgazmusa Minden emberben legalább egyszer felmerül a kérdés, vajon miképpen éli át az orgazmust a másik nem. Vajon ugyanúgy, vagy kevésébe jó az érzés, netán sokkal jobb? Olyan titok ez, amit igazán soha sem fog kiderülni pontosan, azonban néhány információ mégis van, amire támaszkodni lehet.

Először is, az biztos, hogy a hölgyek orgazmusa meglehetősen tovább tart, mint az erősebbik nemnek. Kutatások szerint az átlagos férfi orgazmus 3-10 másodpercig okoz örömöt, míg a nőké többnyire 20 másodpercig tart.
Ez önmagában a nők oldalára billentené a mérleget , de azért a helyzet nem ilyen egyszerű. Már eleve az érdekes kérdés, hogy miért van a nőknek egyáltalán orgazmusa. A szaporodáshoz nincs köze, mert a teherbeesésnek nem feltétele, hogy a hölgyek örömüket is leljék az aktusban.

A nők élvezete hosszabb, azonban nem biztos, hogy ez be is következik.

Igazából az egésznek evolúciós okai vannak. Felmérések szerint az utóbbi időben sok vizsgálatot végeztek a különböző fajoknál arra keresve a választ, miképpen alakulhatott ki az orgazmus. Az eredményt az ovulációban találták meg. Amikor az idők hajnalán a különböző emlősök különváltak azoktól az ősrágcsálóktól, amelyektől mindannyian eredünk, megőriztek egy fontos tulajdonságot. A nőstényeknél csak a párosodás indította be a méh termékenységi ciklusát, így az orgazmus volt a teherbeesés kiindulópontja.

 Kosár

Az Ön kosara üres.

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.